☰

Ziņas

Par uzbrukumu ManaBalss.lv pilsonisko iniciatīvu projektam

CERT.LV sadarbībā ar @ManaBalss ir veikusi iespējamā incidenta izpēti par it kā iegūtiem personu datiem un ar pārliecību varam teikt, ka informācija par datu noplūdi ir safabricēta un pilsonisko iniciatīvu projekta dati ir drošībā.

[] Aktualitātes

Paroļu pārvaldnieki, OUCH! augusts 2023

Tāpat kā lielākā daļa cilvēku, arī jūs, visticamāk, uzskatāt, ka visu dažādo paroļu izveide, pārvaldīšana un atcerēšanās ir biedējošs uzdevums. Vai nebūtu lieliski, ja būtu vienots risinājums, kas novērstu visas ar parolēm saistītās problēmas? Šāds risinājums ir. To sauc par paroļu pārvaldnieku.

[] Ieteikumi lietotājiem

Kiberlaikapstākļi (JŪLIJS)

Pieejami kiberlaikapstākļi par 2023. gada jūliju. Kiberlaikapstākļi ir CERT.LV speciālistu apkopots pārskats īsā un pārskatāmā formā par Latvijas kibertelpā svarīgākajiem notikumiem pagājušajā mēnesī.

[] Ziņas

Apturiet tālruņa zvanu krāpšanu, OUCH! jūlijs 2023

Šādi krāpnieki bieži vien rada milzīgu steidzamības izjūtu vai sola kaut ko pārāk labu, lai tas šķistu patiess, ar mērķi jūs apmānīt. Viņi izmanto emocijas, lai piespiestu jūs kļūdīties. Iespējams, viņi arī ir iepriekš savākuši informāciju par jums, ko izmantos, lai veicinātu uzticamību.

[] Ieteikumi lietotājiem

Kiberlaikapstākļi (JŪNIJS)

Pieejami kiberlaikapstākļi par 2023. gada jūniju. Kiberlaikapstākļi ir CERT.LV speciālistu apkopots pārskats īsā un pārskatāmā formā par Latvijas kibertelpā svarīgākajiem notikumiem pagājušajā mēnesī.

[] Ziņas

Finanšu kontu drošība OUCH! jūnijs 2023

Jūsu finanšu konti ir nozīmīgs kibernoziedznieku mērķis. Ja jums ir nauda, viņi darīs visu, lai to nozagtu. Kibernoziedzniekiem ir ārkārtīgi grūti uzlauzt banku sistēmas, tāpēc kibernoziedznieki uzbrūk jums un jūsu kontiem. Par laimi, bankas kontu aizsardzība ir vienkāršāka, nekā domājat.

[] Ieteikumi lietotājiem

Kalendārs

Digitālā nedēļa

Kiberdrošības semināri un darbnīcas, iesildot konferenci "CyberChess"

klātienē

Starptautiskā kiberdrošības konference "CybeChess 2024"

klātienē un tiešsaistē